joi, 25 februarie 2010

Despre coming-out-ul târziu

     Fără a mă baza pe altceva decât pe bunul simţ, sunt sigură că maaarea majoritate a persoanelor gay de ambele sexe îşi încep viaţa sexuală cu persoane de sex opus - mediul social decide, şi, mai presus de orice, grupul de prieteni al adolescentului/ adolescentei care clar împinge într-o anumită direcţie. Fă sex! Fă sex! Cum, încă nu?! Măcar de ruşine, tot trebuie să te supui, că nimeni nu vrea să pice de nătăfleaţă! Ok, o faci. Băieţii, ca s-o facă. Fetele, ca să aibă prieten. Băieţii gay scapă repede. Văzut, plăcut prea puţin, încercat altceva. Fetele însă ştiu că trebuie să aibă un prieten stabil, ca să nu li se spună că-s curve. Din simplu conformism, caută prieten stabil. Găsesc. Băiat cuminte, la locul lui, cu intenţii serioase. Bravo! Acum pirostriile. Acum copilul. Tot mai întorci capul după femei? ...De obicei, astfel de persoane trebuie să treacă printr-o dramă personală, să piardă totul, ca să pună propriile preferinţe deasupra siguranţei sociale. Iar aceste persoane vor spune, sotto voce, că sunt bisexuale. Nu că n-ar fi. Dar, dacă procentajul "gay" tot cântărea atât de mult în balanţă, ce bine ar fi fost să nu se fi încurcat, atâta vreme, în relaţii nefericite cu bărbaţi (pe care vor fi încercat să le salveze cu o încăpăţânare tipic feminină)! Nota de plată: după ieşirea din labirintul în care s-au dat cu capul de toţi pereţii, descoperă că lumea lesbi le evită pentru că au zgârieturi pe faţă, contuzii, răni. Nişte rebuturi gay! Ei, dar şi Ulise arăta ca un cerşetor când s-a întors în Itaca!
     Poţi să accepţi ca gay o persoană cu trecut straight?
       Voi aveţi trecut straight?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stiu de ce zici ca majoritatea au avut relatii cu cineva de sex opus...nu e regula! Cel putin aici, fiind si alt climat astia din frageda pruncie isi arata inclinatia sexuala fara a fi stanjeniti sau avea vre-o problema cu acest lucru. Iar legat de intrebarea ta...depinde cate partenere a avut inainte...daca imi da un CV de cateva pagini, atunci as cam stramba din nas si cred ca as avea motive sa imi pun cateva semne de intrebare, nu crezi? :p

Anonim spunea...

Eu n-am avut trecut straight, ferească Dzeu. Cred că aş accepta orice persoană dacă e pe gustul meu, indiferent de relaţiile ei din trecut sau de numărul lor.

Dak spunea...

@Bumblebee30: Ba da. ;)

@Enervant: Ce-mi place: N-am avut trecut straight, FEREASCA D-ZEU! ;)