vineri, 5 februarie 2010

Gayliens

     Am cam lipsit, văd că e destul să faci o mică pauză ca să dispară cheful de-a mai scrie ceva. Şi chiar n-am nimic de scris, aşa, ca info, a, da, Libertatea a descoperit (titlu de 10 cm pe prima pagină) - nu, nu America, ci nişte fotbalişti care fac prostii când sunt în cantonament... Vedeţi, să fii gay (fie şi din când în când) bate şi ţâţe gonflate, şi nevasta altuia, şi creieri împrăştiaţi pe jos, şi bebeluşi aruncaţi în tomberoane. Ajungi repede celebru! Iar gay-ii de la noi stau pitiţi în dulăpioarele lor (nici măcar jucătorii ăia nu doriseră să facă vânzare tabloidului),  în timp ce o groază de histrioni str8 mimează o orientare sexuală cool şi vandabilă.
     Ce părere aveţi de homosexualitatea "comercială"? Ajută? Dăunează?

3 comentarii:

wannabegay spunea...

nu am inteles bine la ce te referi cand spui homosexualitatea comerciala: la faptul ca cineva e fotografiat (ca fotbalistii respectivi) in ipostaze gay sau la str8 care se dau gay pt ca e cool?

Anonim spunea...

Aia numai str8 nu erau...cati hetero 100% stit voi care si-o trag pe la spate...sa fim seriosi! Doar ca unul dintre ei a vrut sa faca pe interesantul si a trimis pozele la ziar, iar aia si mai tampiti le-au publicat, de parca ar interesa pe cineva care cu cine se trage! Defapt...in Ro ce nu e interesant?

Dak spunea...

@wannabegay: al doilea lucru.