sâmbătă, 12 septembrie 2009

Destinatii gay

     Logo, post de televiziune al grupului MTV dedicat minoritatilor sexuale, organizeaza o competitie pentru obtinerea titlului de cea mai buna destinatie gay din lume. Concureaza Rio de Janeiro, Barcelona, Buenos Aires, Londra, Montreal si Sydney, orase alese de o echipa compusa din jurnalisti, editori si reprezentanti ai sectorului de turism. Se poate vota pe site-ul Trip Out Gay Travel. Castigatorul va fi anuntat pe data de 2 noiembrie. Cititi aici.
     Pentru voi, care sunt orasele cele mai gay-friendly?
    

5 comentarii:

Anonim spunea...

new york, cu siguranta este cel mai gay-friendly. parisul este unul dintre cele mai homofobe orase din europa, los angelesul este o combinatie de ne-contabilizat.

ana_maria spunea...

barcelona

Dak spunea...

@Wannabegay2: Ma cam racaie ce spui despre Paris. Si nu e numai francofilia mea in joc, ci si faptul ca Franta a avut (si a atras) enorm de multi scriitori & artisti gay in sec. XX. De ce ai perceput Parisul ca atat de homofob (lasand la o parte legislatia fr, care e sub ce se putea spera)?
@Ana-Maria: Barcelona e destinatie de vis si pt. straighteri. ;)

Anonim spunea...

nu cred intr-o "destinatie gay" . stii vorba aia : home is where your heart belongs . Cam asa e si cu destinatiile gay . La mine cea mai gay destinatie e casa mea in care ma intorc cu cea mai gay placere , in cel mai gay stil posibil. :P

Dak spunea...

@Alexiuss: Nu ma indoiesc. ;)