vineri, 11 septembrie 2009

Huo!

     Unei bolnave paralizate trebuie sa i se puna sonda. Nu i se pune in salon (se putea), e luata cu caruciorul si transportata cu liftul la Urologie.
     Altei bolnave, cu tub de oxigen si perfuzii, i se ia plosca, spre a fi dusa altei paciente. Dialog cu infirmiera: "Mi-ai luat plosca si i-ai dat-o aleia fiindca ti-a dat bani. Atunci o sa ma cac in pat si va trebui sa vii maine sa schimbi cearceaful".
     O suferinda de diabet urma sa primeasca trei pastile. Teoretic. Asistenta refuza sa i le aduca - se terminase programul.
     Inca nu stiu, dar e posibil ca si groparii sa procedeze la fel. Sa zicem, sa sape 90% din groapa, sa plece la sfarsitul programului acasa, sa se intoarca a doua zi si sa ingroape mortul. Asta daca intre timp nu-l fura cineva din cimitir!

5 comentarii:

ana_maria spunea...

am stat mult prea mult prin spitale, imi sunt prea cunoascute scenele spuse de tine.

dar descarca-te daca ajuta, e intr-adevar revoltatoare nesimtirea lor. un alt pacient - o alta vaca de muls.

Dak spunea...

Intre timp as mai putea adauga niste scene la cele deja spuse. Dar e inutil, si mi-e si sila.

Anonim spunea...

si uite asa ... mi-e scarba ca sunt roman....si rusine . daca vreodata voi pleca de aici , jur sa ma lepad de tara asta !

Dak spunea...

Sa te lepezi? O, asta-i drama, mie nici chestia asta nu mi-ar reusi!

CM spunea...

@ Alexiuss
Iti recomand "Asfalt Tango"
este acolo un personaj care ia hotararea sa se lepede de Romania. Vei vedea cum reactioneaza Romania la o astfel de decizie...