luni, 26 octombrie 2009

Ca in Romania...

1. 19-25 oct. 2009, Cluj-Napoca: festivalul international Serile Filmului Gay. In programul festivalului intra si o avanpremiera teatrala, Rocky Horror Obsession Show, al actritei Lorena Lupu si al coregrafei Cristina Lilienfeld, precum si Gala Premiilor Gay din Romania.
2. 22 oct. Cu doua zile inainte de spectacolul teatral, Lorena Lupu anunta pe blogul sau, La Nouvelle Sappho, ca a fost sunata de organizatori si informata ca, din lipsa de fonduri, manifestarea a fost anulata. Probabil ca organizatorii asteptasera fondurile pana in ultimul minut...
3. 25 oct. Revista online Angelicuss informeaza: Gala Premiilor Gay nu a mai avut loc. Cu doua ore inainte niste hoti furasera toata aparatura, mai putin boxele... Castigatorii, pe care ii gasiti aici, isi vor primi diplomele prin posta.

Sa ne miram?

3 comentarii:

CM spunea...

Cu siguranta nu ma bucur. Desi n-am participat imi pare rau ca totul se incheie asa sordid. Nu e cazul sa cautam vinovati, sa scormonim comploturi. Faptul e ca stralucitoarea sarbatoare a glamuroasei comunitati s-a terminat intr-un Fassssss de balon defect . Nici macar un "poc" dramatic,s-a tras cortina pe furis ( numai ca n-a fost cortina ci o musama de aia veche patata cu mustar).
Poate ca asa a fost sa fie. Poate ca daca as fi organizat-o eu impreuna cu alti doi- trei carcotasi ar fi iesit si mai maro.
Mai bine o lasam balta , n-avem stofa de gay adevarati. Poate ca nici nu suntem, poate ca au dreptate Noua dreapta si noua stanga ( ca acum toti sustin "familia crestina" ). Suntem niste bieti heterosexuali nauci si asteptam sa ne bage ei mintile in capete cu pumnii lor ( stangi sau drepti , dupa doctrina)

Dak spunea...

@CM: Pe sistemul tau, cam toti romanii ar trebui sa incaseze pumni pentru "competenta". Dar ce zic eu ca ar trebui, oricum ii incaseaza: de la mama Europa, de la tata Fond monetar...

CM spunea...

QED!
Sistemul e valid...