vineri, 16 octombrie 2009

Cum arata un/o

     Barbat homosexual: travestit, pedofil, dependent de sex (oriunde, oricand, cu oricine), bolnav de SIDA.
     Lesbiana (neexclusiva): tanara, blonda si fierbinte, ofera show-uri cu semenele ei ca preludiu la o partida de sex in trei (barbatul inclus).
     Lesbiana (exclusiva): neepilata, tunsa periuta, imita vestimentatia si atitudinea barbatilor, pe care insa ii uraste de moarte si de-abia asteapta sa-i castreze.

     Ce prejudecati homofobe va enerveaza cel mai mult?

4 comentarii:

Anonim spunea...

cel mai mult ma enerveaza prejudecata ca un gay nu poate fi prieten cu un tip str8. tipii str8 se "tem" de gay, deoarece acestia din urma s-ar da la ei... intrebarea mea vine: oare chiar ar trebui tipii str8 sa se flateze atat de mult ca sunt "irezistibili"?

Dak spunea...

@Wannabegay: Ce te enerveaza pe tine e o prejudecata f. rulata, mai cunoscuta in varianta ei str8: "nu exista prietenie (si atat) intre un barbat si o femeie"! Are la baza ideea ca TOTI barbatii fac ochii cat sarmaua si saliveaza ca Saint Bernard-ii atunci cand dau cu ochii de... si aici lucrurile se ramifica - o femeie atragatoare (str8) sau un barbat atragator (gay).

TheWorldUnseen spunea...

"Ceee? zici ca ai o relatie cu o femeie? atunci sigur ea( cealalta) e barbatul..." Ma calca pe nervi! Nu o cunosc, nici macar nu au vazut-o vreodata, nici perechi gay nu au cunoscut in viata lor si cu toate astea...Si e extrem de frustrant ca orice zic trece prin urechile lor, de parca nici nu as fi zis nimic, intr-atat sunt de puternice aceste prejudecati.

Dak spunea...

@TheWorldUnseen: Idee de raspuns: Suntem femei amandoua. Sau, mai tare: Suntem barbati amandoua!