vineri, 23 octombrie 2009

Ingrijirea copilului mic

     Nu stiu ce parere aveti de revistele pentru femei, dar eu, deschizand una din intamplare, o Femeia de azi, nr. 43 (197), am gasit un articol care m-a socat, da' rau! Subiect: ce ii enerveaza pe barbati, pe cei casatoriti. Si dau peste... (Sublinierile imi apartin.)

     "Nu-l ingrijesti.
      Desi tu ai impresia ca te ocupi de el, nu e niciodata multumit. Ba nu ai calcat suficiente camasi, ba pantalonul preferat e murdar si nu-l poate imbraca, iar ai uitat sa-i faci pachet... E adevarat ca ai multe pe cap, dar el isi cere drepturile.
      Ce sa faci:
      E nedrept sa pice toate in grija ta, dar nu uita ca o relatie presupune multe responsabilitati. Ca sa-ti fie mai usor, indeamna-l sa ia parte la ingrijirea lui (!!!!); de exemplu, faceti impreuna pachetul pentru serviciu."

     In loc de concluzie: il iei, il cresti! Pana cand moartea va va desparti.
     Oare numai mie mi se pare deraiat de la normal articolul asta?!

7 comentarii:

Anonim spunea...

o revista dintr-o tara patriarhala pana in maduva oaselor... sotia trebuie sa-i "respecte drepturile barbatului", de a fi slujit... de ce sa nu stea barbatul sa calce camasi?

Anonim spunea...

Sa stai sa ii calci camasi si sa ii faci pachetul mi se pare firesc atata timp cat o faci din dragoste si pentru ca ASA VREI TU !!! Dar sa "isi ceara drepturile" mi se pare cel putin o faza de tot rahatu' . Scuze de expresie , dar sunt prea multi idioti care cred ca gata , au pus mana pe proasta , acum proasta e obligata sa le faca toate alea . De fapt ei ar trebui obligati sa-si miste fundul la treaba ; nevasta nu e anexa la verigheta !

ana_maria spunea...

ah, ce mai multi se casatoresc pt o menajera. si nu e o gluma, pt sex pe gratis, disponibil oricand. iar daca vine si cu casa sau bani tipa, e super: isi asigura si partea financiara. el e de ajuns sa existe. doar e rodul prim al lui dzeu. el are drepturi, femeia obligatii.

mai rau este ca asa sunt crescuti si copiii si povestea asta se tot perpetueaza.

Anonim spunea...

Cam săracă în sfaturi revista. M-aş fi aşteptat să recomande şi ce lenjerie intimă să îmbrăcaţi ca micuţul să se excite.

Anonim spunea...

de aia nu citesc reviste pentru femei - e plin de rahat roz glamurizat

ps. vezi in setarile blogului ca si cei cu bloguri independente (name/url) sa poata comenta. de altfel fara OpenID nu as fi putut sa iti scriu

Dak spunea...

@all: Multumesc pentru ca v-ati exprimat opinia.
@Wannabegay: Ai dreptate, aschia nu sare departe de trunchi. Asa tara, asa revista!
@Alexiuss: Decat obligati, ar fi mai practica o solutie de genul "Nu faci, nu ai". ;)
@Ana-Maria: Asa sunt crescuti si copiii? Intentionat, adica? Eu spun ca mai degraba ei imita ce vad la parinti.
@Enervant: Publicatia are unele scapari, ca cea remarcata de tine. ;)
@Ceziceu,ps: Nu merge. Iar anonimi nu vreau eu sa comenteze. Poti sa scrii ce doresti si cu OpenID.

ana_maria spunea...

ar fi frumos daca ar fi cum spui tu. nu, mamele isi cresc asa copii baieti si au pretentia ca si nurorile sa sufere, caci asa e in ordinea lucrurilor: ca femeia sa indure. parca si asta e scris in biblie :D