miercuri, 3 martie 2010

Vedete gay şi lumpeni straight

     Un articol despre celebrităţi LGBT, aici. Un altul, despre români heterosexuali care oferă servicii sexuale gay-ilor din Roma, aici. Mda, una caldă, una rece. Mă întreb câtă ură de sine şi câtă homofobie pot strânge nişte heterosexuali care trăiesc din banii oferiţi pentru sex de "toţi perverşii din Italia asta". Pentru că, asta e, relaţiile asimetrice nu produc nici toleranţă intelectuală, nici respect, nici apropiere. Nici nu vreau să mă gândesc cum trebuie să stea cu moralul un homofob care-l dispreţuieşte pe cel care-i suge organul, dar îi acceptă banii...

10 comentarii:

Anonim spunea...

eu ma intreb mai degraba cata bisexualitate se ascunde in acesti oameni care isi ofera serviciile astfel. Nu pot sa cred ca toata populatia masculina straight se excita pur si simplu si la atingerea unui barbat, si la cea a unei femei in egala masura. E absurd. Asa cum pentru mine atingerea unei femei nu "face" nimic pentru ca sunt gay; prin extensie, daca ei reusesc sa aiba o erectie la atingerea unui barbat, sa o mentina si sa "ajunga la final" inseamna ca sunt bisexuali , sau- mai rau- homosexuali still in the closet. Nu acuz, doar imi dau cu parerea.

Anonim spunea...

Exact asta vroiam să spun şi eu. Nu cred că ei sunt chiar atât de dezgustaţi dacă reuşesc să se excite. Personal, n-aş putea avea o relaţie cu o femeie sau cu un câine nici pt o sumă de bani. Aş prefera un glonte în cap. Deci, s-ar putea să nu fie straight sută la sută dacă reuşesc să "se vândă", totuşi.

Dak spunea...

@Alexiuss: Eu cred ca e irelevant. Pot fi gay sau bi care nu isi constientizeaza / accepta orientarea, pot fi si str8 (care ajung la erectie prin manevre fizice sau imaginandu-si femei in ipostaze erotice). Problema e faptul ca practicarea prostitutiei, asociata stigmatizarii sociale aferente, le accentueaza homofobia. Ei nu se percep ca asemanatori, ci ca foarte diferiti de clientii lor (pe care ii dispretuiesc si de care au oroare). Daca SUNT gay, situatia lor mi se pare, sincer, si mai de rahat.

Dak spunea...

@Enervant: Cu o femeie sau cu un caine... Ai vazut Lista lui Schindler? Daca da, nu te-a frapat scena cu nazistul care se abtine sa violeze o femeie nu din vreun considerent moral, ci ca sa nu se spurce, ea fiind evreica?

Anonim spunea...

La urma urmei, nici homosexualii nu sunt toţi compatibili unii cu alţii sau nu toţi bărbaţii sunt automat pe placul unui homosexual. Cred că majoritatea bărbaţilor ocupă în imaginarul meu erotic cam acelaşi loc pe care îl ocupă şi femeile, adică numai ideea că aş putea avea cu unii din ei o relaţie îmi trezeşte dezgustul.

Iar indivizii hetero care se prostituează pt gay ar trebui să conştientizeze că supravieţuiesc numai datorită altor bărbaţi care se aprind după organul lor, altfel ar zdohni cu totul de foame. Deci ar trebui să le fie recunoscători şi să mulţumească Dlui lor mult iubit că a lăsat şi homosexualitatea pe pământ...

Anonim spunea...

Păi dacă ar fi aşa de simplu să reuşeşti să faci sex cu cineva care nu-ţi place doar imaginându-ţi o persoană care te excită, problema orientării sexuale ar fi ca şi rezolvată. În realitate, nu e aşa. Nu pot să am în faţă o femeie, un câine sau un mort şi să-mi imaginez că o fac cu un bărbat genul meu. Adică, imaginarul nu-mi poate asigura transformarea în hetero, zoofil sau necrtofil. Nu ştiu cum e în cazul altora, dar eu stau prost cu autosugestia.

CM spunea...

As vrea sa ma refer la ultima fraz din articol.
Situatia e chiar mai ciudata moral decat o expui tu deoarece nu numai ca ii accepta banii, chiar pentru asta o face.
Din ce stim noi( literatura, povesti de viatza) clientii sunt cei care dispretuiesc prostituatele . In cazul asta nu stiu exact cum sta treaba, n-as pune mare pret pe vorbele prostituatilor. Ei au nevoie sa isi justifice in ochii proprii pozitia. Nu le cere nimeni, dar simt nevoia sa se disculpe. Si asta din cauza ca ei insisi se dispretuiesc. Si nu prea cred povestea aia in care romanashul nostru nu face nimic , numa' sta sa i se suga. Cine da bani doar pentru atat?
De fapt acest articol e unul prost . Ar fi putut fi scris de la birou in lipsa interviurilor. Nu sunt jurnalist, dar imi imaginez ca in situatii de astea cam trebuie sa scormonesti dupa povestea reala , nu sa citezi simplu primele declaratii pe care le-ai cules. Cu siguranta ar fi fost material pentru un roman acolo, dar reporterul a preferat sa reproduca minciunile auzite ca sa isi umple pagina. Va amintiti comparatia Geenei Davis din " Accidental Hero" dintre adevar si ceapa? IN acest caz ni s-a livrat foaia aia galbena rupta si murdara...

CM spunea...

Cred ca datorez o precizare. Cand spuneam ca este prost ma refeream la articolul din ziar , nu la articolul din blog...

Dak spunea...

@CM: Bineinteles, clientii dispretuiesc prostituatele/ prostituatii, dar si reciproca e valabila. Ca se stie mai putin, asta e pt. ca prostituatele nu prea se ocupa cu literatura... Ai dreptate ca articolul e superficial, insa chiar in el se spune ca multi (probabil majoritatea) nici nu vroiau sa se uite la jurnalisti, le dadeau flit. Si atunci ziaristii se orientau spre cei mai amarati din breasla, care era normal sa aiba atitudinea aia de dispret. Atitudine tipica pentru declasati, pentru marginali. Document psihologic. Cum ar fi putut tocmai ei sa ii vorbeasca de bine pe cei din cauza carora erau priviti ca pleava societatii?? Cum ar fi putut tocmai ei sa riste sa inspire mila?? Vorba lui Jean Genet - citez din memorie: Nu-mi plac judecatorii care se apleaca plini de mila spre acuzati.

Anonymous spunea...

Viața este un mister cu multe întrebări care are nevoie de răspunsuri, cu ce probleme te confrunți pe pământ? Sotul sau sotia ta si-au parasit viata fara nicio explicatie buna care te face sa te confunda si sa-i doresti inapoi in viata ta? Dr. Ajayi este bărbatul potrivit pentru slujbă, este un caster puternic de vrajă binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca piesa lor de pe pământ, Dr. Ajayi mă ajută să-mi salvez locuința spartă, aducându-mi înapoi soțul meu cu vraja sa puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar cu vraja aruncată de Dr. Ajayi, el se întoarce și suntem din nou o familie fericită. Contactați dr. Ajayi rola de vrăji dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsup: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com