joi, 19 noiembrie 2009

Un spion indragostit

     Un spion german, Anton K., a fost arestat si trimis in judecata pentru divulgarea de informatii clasificate translatorului sau, care ii era si iubit. Indiferent de rezultatul procesului, sunt toate sansele ca imaginea Serviciului Federal de Informatii al Germaniei sa fie sifonata. Stire din Der Spiegel, preluata de Jurnalul National.
     Daca n-ar fi la mijloc o sotie tradata, spionul mi-ar fi simpatic... Voua?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mie şi aşa îmi este simpatic :)

Anonim spunea...

mai, el fiind spion, asta ii era meseria: sa se "camufleze". haha!

Dak spunea...

@Wannabegay: Daaaa, dar e tragic, nu comic. Serviciile de securitate de peste tot s-au folosit de persoane gay ca spioni sau informatori - evident, cu conditia sa nu fie out, adica sa fie santajabili. Si cu conditia sa nu faca prostia de a se indragosti.

Anonim spunea...

@dak: mi-am amintit de ion negoitescu si nc munteanu care au fost santajati de securitate tocmai pt ca erau homosexuali. insa cati homosexuali au avut curajul sa plece din romania si cati au tinut piept securistilor? putini. au ales sa fie informatori... ma uitam acum vreo 2 ani la un interviu cu un travestit mai in varsta care povestea cum a lucrat pentru securitate si avea ca "sarcina" prinderea in "flagrant" a oamenilor importanti in stat. trist