duminică, 24 ianuarie 2010

Galaaaa!!

     Gala campionilor la Campionatul european de patinaj artistic de la Tallinn. Azi. Acum. Imposibil de ratat, cel putin pentru mine.
     Voi va uitati la patinaj?

4 comentarii:

Anonim spunea...

pe cuvant ca ma uitam cu ani de zile in urma, pe vremea cand inca nu hotarasem ca televizorul spala creierii. Intre timp am luat un televizor nou, fain-frumos, si dupa nici jumatate de an de utilizare l-am suit pe sifonier unde zace si acum. Sunt de atunci vreo 3 ani. Bine ca am avut grija sa fac rate pentru el, ca sa am ce sa sterg de praf.
Revenind la patinaj,imi place, mi-a placut dintotdeauna, si stiu ca in copilarie ma uitam cu sufletul la gura la mondiale pe TVR1. Imi amintesc ca imi doream sa fiu si eu patinator pe vremea aia. Acum m-am ingrasat si ma cam tem sa ma sui pe patine :D. nu de altceva, da' crapa dracului gheata.
Vazut Blades of Glory si placut tare mult in schimb :P

wannabegay spunea...

eu iubesc patinajul. e sportul la care ma uit de mic, cu familia. imi amintesc de yagudin si de anii cand rusii castigau tot, exceptand dansul (anisina si beizerat erau fenomenali). nu am uitat nici showul lui plushenko la o gala a laureatilor cand a facut streaptease si avea un costum cu muschi.

Anonim spunea...

nu mai scrii nimic? eu intru zilnic pe blog in asteptarea a ceva. mi-e dor de tine!

Dak spunea...

@Alexiuss: Nici eu nu prea ma uit la tv, am alergie de cativa ani buni... ei, dar la patinaj ma uit, asta nu spala creierii. :))

@Wannabegay: Eu imi amintesc si de Alexei Urmanov, a fost primul patinator de care m-am indragostit. Yagudin a fost un pic mai tarziu, dar nu mi-a placut - in schimb, Plusenko era genial inca de la 15 ani. In ce priveste proba de dans, pot spune ca am avut noroc: Anissina & Peizerat erau superbi, dar au fost tot timpul de locul 3, dupa doua cupluri rusesti senzationale, e tare pacat ca nu le-ai prins, Pasha Grisciuk - Evgheni Platov (aur cu felicitari) si Anjelika Krilova - Oleg Ovssanikov (argint cu felicitari). Marina si Gwendal faceau senzatie cu ridicarea aceea neobisnuita, a barbatului de catre femeie, dar un lucru imi scapa atunci: Daca tot poate sa-l "salte", de ce nu si fuge cu el... sa-l rapeasca, asa. Ca eu as fi facut-o... ce barbat! :D

Nu prea mai scriu pentru ca sunt ocupata cu altele. Se mai intampla.